Майстер-клас з чоловічим хором "Rewelersi"

29 червня 2016 року
м.Новий Двір Гданський (Польща)

 

Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С.А. Семеновського – знаний в Україні і за її межами колектив, який вже кілька років поспіль є улюбленцем польської публіки, оскільки представляє наш університет і нашу державу на Міжнародних фестивалях у Польщі.

Помітили і відзначили у сусідній державі і керівника хорової групи цього коллективу Володимира Яковича Якимчука: його було запрошено до Жулавського осередку культури  (м. Новий Двір Гданський ) для проведення майстер-класів з хором "Rewelersi".

З цим завданням старший викладач нашої кафедри впорався блискуче, за що отримав подяку від директора осередку культури Моніки Ястржембської-Опітц. Подяка надійшла і на ім’я ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України С.М.Ніколаєнка. У ній, зокрема, зазначено:

« Пан Володимир Якимчук – старший викладач кафедри культурології і керівник хорової групи ансамблю пісні і танцю «Колос» вашого університету реалізував натхненні вокальні майстер-класи для хору, які були підготовлені і проведені на високому професійному рівні. Заняття пана Володимира були позитивно оцінені учасниками і, на наше переконання, будуть сприяти розвитку нашого хорового колективу. Я задоволена роботою пана Володимира та висловлюю надію на продовження співпраці з ним у майбутньому. Я впевнена, що цікаві спільні проекти будуть реалізовуватись постійно.»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook