Ректорат

23 серпня 2016, 9:00

23 серпня 2016 р.                    Київ                             протокол № 7

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про результати вступної кампанії 2016 року. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії, к.вет.н., доц. Шевчук Віктор Миколайович.

2. Про готовність матеріально-технічної бази Університету до нового навчального року. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко Валерій Васильович.

3. Аналіз витрат на використання енергоресурсів за I півріччя 2016 р. та пропозиції щодо удосконалення управління системою енергоспоживання в університеті. Доповідає директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, д.т.н., проф. Козирський Володимир Вікторович.

4. Про готовність до прийому студентів 1-го курсу та нового навчального року. Доповідають: начальник навчальної частини, к.т.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна та директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.

5. Про підготовку закладів харчування університету до нового навчального року. Доповідає директор служби закладів харчування Дубас Богдан Антонович.

6. Про формування проектів фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт у 2017 р. Доповідає перший проректор, д.с.-г.н., професор Ібатуллін Ігор Ілліч.

7. Інформація про проведення тренінгу для вступників ОС «Бакалавр» 2016 року «Школа першокурсника». Доповідають: начальник навчальної частини, к.т.н., доц. Зазимко Оксана Володимирівна та директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.  

8. Про проведення Дня знань 1 вересня. Доповідає директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко Віталій Петрович.

9. Про підготовку до Вченої ради університету. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

10. Про нагородження працівників НУБіП України. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна

11. Про план заходів на вересень. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

12. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

13. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook