Кафедри факультету інформаційних технологій розпочнуть новий навчальний рік у належному стані

28 липня 2016 року

 Завершується вступна кампанія, а з нею і спекотний липень. Вже за місяць університет вже вкотре прийматиме студентів на навчання. Завдання ж науково-педагогічного колективу, інженерних служб і адміністрації – підготувати аудиторії, лабораторії, кафедри, усі приміщення і обладнання до нового навчального року.

 
Успішно виконують його кафедри факультету інформаційних технологій. За словами декана Олени Глазунової, аудиторії і кабінети кафедр перебувають у відмінному стані – там вже проведений поточний ремонт. Така ж ситуація буде і з комп’ютерним парком, а наразі студенти спеціальності «Програмна інженерія» проводять профілактичні роботи, перевіряють коректність роботи програмного забезпечення.
 
Проблемним для факультету залишається ремонт коридорів. Через будівельні особливості корпусу №15, час від часу на стінах становиться помітним шов з’єднань гіпсокартонних плит, - жаліється керівник студентського будівельного загону факультету Юрій Войцещук. На допомогу молоді прийшли й професійні фахівці, проте й цього року буде проведений лише косметичний ремонт, який на певний час сховає ці недоліки. 
 
Цього року завершене облаштування усіх комп’ютерних класів додатковими системами охорони – відеокамерами он-лайн спостереження. Лекційні аудиторії дообладнані необхідним бездротовим приладдям. Оновлені й факультетські стенди.
 
 
Будівельний загін працює також в гуртожитку №7. Там пофарбовано сходи та місця загального користування на 5 поверсі, де власне проживають студенти факультету. А в гуртожитку №3, де виділені кімнати для студентів 1 курсу, пофарбовані стіни коридору та двері кімнат.
 
Отже, можна з впевненістю сказати, що за кілька тижнів аудиторний фонд факультету та кімнати в гуртожитках будуть в належному стані.
 
Тарас Малаховський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook