Вступна кампанія 2016: на сьогодні до університету подано 22382 заяви - на 2 тисячі більше минулорічного показника

27 липня 2016 року

 27 липня 2016 року під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшло чергове засідання приймальної комісії.

 
Сьогодні о 18-й годині вечора завершується подача документів в електронному вигляді випускниками шкіл, які складали ЗНО, і вже чітко фіксується гранична кількість вступників: хто ж і куди подав документи. На даний момент до університету надійшло 22382 заяви - на 2 тисячі більше минулорічного показника.
 
 
 
Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук проінформував про надходження заяв від вступників на програму підготовки фахівців ОС «бакалавр» денної та заочної форм навчання: всього подано 18428 заяви, 17128 з них – на базі повної загальної середньої освіти. 1 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки рекомендованих до зарахування.
 
 
На базі ОКР «молодший спеціаліст» кількість поданих заяв склала 1300, а рейтингові списки рекомендованих до зарахування будуть опубліковані вже завтра.
 
Що ж стосується вступу до магістратури, то тут на денну форму навчання надійшло 2538 заяв, на заочну – 716. Конкурс маємо по всіх спеціальностях.
 
 
Декани всіх факультетів і директори ННІ доповіли про рекомендацію до зарахування вступників на програми підготовки фахівців ОС «бакалавр» денної форми навчання за державним замовленням на основі диплома молодшого спеціаліста в очолюваних ними підрозділах.
 
Також йшлося про рекомендацію до зарахування на програми підготовки до магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування (державна служба)».
 
 
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін проінформував про план прийому до докторантури та аспірантури. Зокрема, він наголосив, що за профільними спеціальностями університет не постраждав: яку кількість місць ми потребували, таку практично і отримали – 10 до докторантури і 77 – аспірантури.
 
Наступне засідання приймальної комісії заплановане на 3 серпня.
 
Ірина Білоус
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook