Ботанічний сад: перший раз у екоклас

18 липня 2016 року

 18 липня. Першими слухачами екокласу, який зручно розташувався в центрі ботанічного саду, стали студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, безпосередньо причетні до його створення і облаштування. 

 
Створили його за ініціативи завідувача кафедри дендрології та лісової селекції Юрія Марчука при підтримці директорів ННІ лісового та садово-паркового господарства Петра Лакиди і Боярської лісової дослідної станції Анатолія Карпука.
 
 
 
В екокласі встановлена кафедра-сцена (до речі, її антураж доповнений фантазією студентів, які звичайний сухостій перетворили на казкові візерунки лісу) та розпланована площа з навчальними столами виробництва Боярської ЛДС. На зимовий період їх вкриватимуть захисними тентами, запевнив директор ботсаду Олександр Слива.
 
 
Така собі оригінальна аудиторія під відкритим небом використовуватиметься для проведення не тільки практичних занять студентів, але й для проведення міжнародних і всеукраїнських конференцій, круглих столів, у науковій роботі.
 
 
 
Сьогодні тут в рамках навчальної практики доценти Олександр Курдюк (кафедра дендрології та лісової селекції) та Віктор Свинчук (кафедра лісової таксації та лісовпорядкування) провели першу своєрідну імпровізовану лекцію для студентів ННІ, які опановують тонкощі лісової та ландшафтної таксації. 
 
Валентин Обрамбальський 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook