Землевпорядники на Говерлі

4 липня 2016 року

Із початком літа починається тепло, сонце і закінчується навчання! Тому саме в цей період, на початку червня, ми і вирішили організувати поїздку до Карпат та підйом на найвищу точку в Україні – гору Говерлу! 10 червня, ми, у складі дванадцятьох людей, вирушили в дорогу. Час в потязі минув швидко і ось ми вже в Карпатах! Навкруги казкові краєвиди, чаруюча краса та кришталево чисте повітря… Перша зупинка – водоспад Женецький Гук – однокаскадний красень, а довкола надзвичайні пейзажі гір Ґорґани.

І ось нарешті ми біля підніжжя найвищої гори України! Дощ! У всіх в голові крутилося питання: «Чи можна в таку погоду йти до вершини?» Підйом у супроводі гіда розпочали о 14:05. Йшов рясний дощ, дув сильний вітер і тому нам було заборонено йти пологим, глинистим шляхом, адже була вірогідність послизнутись і зазнати біди. Наш шлях був по найкрутішому підйому на горі! На шляху в нас зустрічались і потоки води, і глина, і розсипи каміння. Піднімаючись пліч-о-пліч студенти факультету землевпорядкування і викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі допомагали один одному здолати всі перешкоди. Казкові краєвиди час від часу ховалися від нас у хмарах.

Останній етап нашого сходження до вершини був оповитий густим туманом, що вводив нас в неповторний містичний настрій… Попри всі погодні умови ми все ж зробили це! Ми піднялись! Ми підкорили гору Говерлу! Які емоції переповняли нас на вершині зараз описати важко, адже навіть після спуску, ще пару годин ми не могли отямитись і повірити в те, що ми це дійсно змогли! Щоб там не казали, воно того варте! Пережити такі емоції та отримати море позитиву та енергії потрібно кожному! А ми готуємось до наступних пригод!

Аліна Зінченко студентка третього курсу, факультету землевпорядкування


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook