В ДОБРУ ПУТЬ, ДОРОГІ НАШІ ВИПУСКНИКИ!

6 липня 2016 року
Актовий зал
 
   30 червня 2016 року 166 випускників ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» отримали дипломи молодших спеціалістів та листи подяки за активну участь у навчальній, науковій, громадській та спортивній роботі – путівки у самостійне життя!
 
 
   До привітального слова були запрошені директор Ніжинського агротехнічного коледжу Олена Володимирівна Литовченко та директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Степанович Лукач.
   Дипломи з відзнакою кращим випускникам коледжу вручала директор Олена Литовченко разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Тетяною Шеїн. Кращі в навчанні, спортивному й громадському житті коледжу були нагороджені також листами подяки.
 
 
   Привітати випускників зібралися викладачі та співробітники коледжу, друзі й батьки. У актовій залі навчального корпусу майже не було вільних місць!
З вітальним словом випускникам та словами вдячності всьому колективу навчального закладу звернулася мама випускника-відмінника спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Олександра Діденка – Оксана Іванівна.
 
 
   Від імені випускників 2016 року виступила випускниця-відмінниця спеціальності «Бухгалтерський облік» Аліна Федоренко, яка подякувала всім викладачам коледжу за ті знання, які вони щоденно передавали студентам, поради й допомогу протягом всього періоду навчання, а також адміністрації коледжу за щоденну турботу і підтримку.
 
 
   Для випускників та гостей свята прозвучали музичні дарунки.
 
 
АН121 
АН-121
 
ЕН121
ЕН-121
 
КН121
КН-121
 
МН121
МН-121
 
МС141ск
МС-141ск
 
МН131
ОН-131
 
ПС131
ПС-131
 
Щиро вітаємо випускників з отриманням дипломів
й бажаємо успіхів у подальшому навчанні,
здійснення заповітних мрій!!!
 
Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook