IV Міжнародна науково-практична конференція "ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ '2016"

5 липня 2016 року

 25 червня 2016 р. на факультеті інформаційних технології було проведено IIV Міжнародну науково-практичну конференцію "ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ '2016".

 
Була проведена дискусійна панель на тему "ТЕХНОЛОГІЇ BIG DATA ДЛЯ ЗАДАЧ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ" присвячена перспективним технологіям обробки великих масивів даних. Було обговорено спектр питань: від концептуальних проблем та математичного апарату, обробки геопросторових масивів даних до прикладних аспектів і досвіду великих компаній (Microsoft, Cisco) щодо впровадження технологій Big Data.
 
Жваву дискусію викликав виступ доктора фізико-математичних наук, професора КНУ імені Тараса Шевченка Кривого Сергія Лук'яновича на тему «Математика, інформатика, дані великих обсягів».
 
Кандидат технічних наук Басараб Руслан Михайлович доповів стосовно інтелектуальних методів обробки великих обсягів геопросторових даних в задачах еколого-економічного моніторингу.

Крім того, було проведено дискусію щодо рішень Cisco для управління великими даними за доповіддю к.п.н. Блозви Андрія Ігоровича.
Модератором дискусійної панелі виступила кандидат технічних наук, доцент кафедри комп’ютерних наук Ясенова Ірина Серггіївна.

 

Белла Голуб, 

завідувач кафедри комп'ютерних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook