Про результати проходження виробничої переддипломної практики

17 червня 2016 року

В період з 16 травня по 10 червня 2016 року у студентів 4 курсу гуманітарно-педагогічного факультету напряму підготовки «Соціальна педагогіка» відбулася виробнича переддипломна практика. Базами проходження практики були: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Солом’янський, Голосіївський та Дніпровський районні в м. Києві центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Молодіжна громадська організація «Впливова молодь»; ряд загальноосвітніх закладів: Гребінківська гімназія, Херсонський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія № 56 Херсонської міської ради», Дошкільний навчальний заклад № 143 Печерського району м. Києва та Любомльський професійний ліцей.
Під час проходження виробничої переддипломної практики студенти відвідали та взяли участь в організації та проведенні різноманітних заходів, серед яких: загальноміська акція з інформування та безкоштовного тестування на ВІЛ-інфекцію; заходи «День сім’ї», «Щасливе дитинство», а також «День матері», «Подаруй посмішку другу».
Студенти відвідали та були активними учасниками тренінгів: у Київському МЦСССДМ – з профілактики та реабілітаційної роботи («Насильство в сім’ї», «Консультування клієнтів, які вживають психотропні і наркотичні речовини», «Нарко- і алкозалежність»; психологічні тренінги з метафоричними картками; «ВІЛ/СНІД»); у Солом’янському та Голосіївському РЦСССДМ – «Профілактика насильства в сім’ї», «Ти – майбутнє держави», «Людина – найбільша цінність на землі», «Телефон довіри», «Розвиток комунікативних навичок».
Таким чином, пройшовши виробничу переддипломну практику, студенти поглибили теоретичні знання, ознайомились із необхідними вимогами до складу умінь та навичок майбутньої професійної діяльності, навчились формувати творчий дослідницький підхід до практичної діяльності, ознайомились зі специфікою соціально-педагогічної роботи з волонтерськими групами у навчальних закладах – закріпили весь матеріал, який вивчали протягом навчання, поглибили знання,уміння та навички.

Керівник виробничої переддипломної практики професор кафедри Сергій Кубіцький. 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook