Вчена рада НУБіП України

17 червня 2016, 13:00
Корпус №1, ауд. 69

     17 червня 2016 р. о 1300 в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.

Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., проф. Ніколаєнко С.М.

2. Звіт про стан та перспективи розвитку ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів». Доповідає директор ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів», к.т.н., доц. Кропивко С.В.
     Співдоповідачі: начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В., декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології, д.с.-г.н., проф. Доля М.М.

3. Про обрання за конкурсом на заміщення посад (таємне голосування).

4. Наукова доповідь на тему: «Ґрунти України та їх раціональне використання». Доповідає декан агробіологічного факультету, д.с.-г.н., проф. Забалуєв В.О.

5. Про стан забезпечення якості підготовки фахівців та шляхи поліпшення викладання гуманітарних дисциплін у руслі виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015/2016 рік. Доповідає декан гуманітарно-педагогічного факультету, д.філол.н., проф. Шинкарук В.Д.
     Співдоповідачі: начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В., начальник НДЧ, д.с.-г.н., доц. Отченашко В.В., декан факультету ветеринарної медицини, д.б.н., проф. Цвіліховський М.І., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В.

6. Про виконання плану роботи та рішень Вченої ради за 2015-2016 н.р. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська О.Д.

7. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи, д.пед.н., доц. Кліх Л.В.

8. Різне.

Секретаріат вченої ради 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook