На кафедрі проведено попередній захист випускних робіт бакалаврів напрямку "Процес, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва"

2 червня 2016 року
НУБіП України

   Згідно розпорядження декана механіко-технологічного факультету проф. Михайловича Я.М. про необхідність покращення підготовки студентів до захисту випуских робіт кафедра механізації тваринництва однією з перших провела попередній захист бакалаврських робіт студентів напрямку "Процес, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва", що виконаували свої работи на базі кафедри МТ.

   Для оцінки рівня робіт було створено внутрішню комісію, до якої увійшли завідувач кафедри МТ проф. Голуб Г.А., заступник декана МТФ доц. Сівак І.М. та провідні викладачі кафедри.

   До участі в цьому заході було також запрошено проектора з навчально-наукової роботи НУБіП України проф. Квашу С.М., який висловив важливість та необхідність у таких заходах та побажав студентам вдалого захисту своїх робіт.

   В ході заслуховування студентів до участі у роботі комісії приєднався декан факультету проф. Михайлович Я.М., який звернув увагу студентів на необхідність якісної підготовки доповідей та вміння швидко та точно відповідати н а поставлені запитання.

   Підсумовуючи результати заслуханих робіт члени комісії відзначили достатній рівень випуских робіт і рекомендували їх до захисту з урахуванням висловлених зауважень та побажань.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook