Другокурсники факультету аграрного менеджменту поглибили свої знання з філософської думки

18 травня 2016 року

       Протягом двох пар проводились заняття з філософії під керівництвом кандидата філософських наук, доцента Тетяни Вікторівни Данилової, учасниками якої були студенти 2 курсу факультету аграрного менеджменту. Обрана тематика виявилася цікавою для студентів, тому кожен з доповідачів відповідально підійшов до поставленого завдання. Протягом відведеного часу заслухали виступи 5 доповідачів.

 Обговорення кожної теми було активним і студенти хотіли отримати відповіді на гострі питання, які виникали в ході обговорення.

 25 квітня розглядались такі теми як: «Гіпноз», доповідач Мазур Мирослава, «У пошуках кота Шредінгера: Квантова фізика», доповідач Артемчук Віктор, «Афірмація», доповідач Ковбаса Олена, «Мистецтво кохати», доповідач Товмасян Давид
Особливу увагу студентів привернули  теми гіпнозу та афірмації (процес самонавіювання), після доповідей яких звучали різні доповнення. Як виявилося, кожен з нас цікавиться цими питаннями і в кожного є що додати. Активними при обговоренні були Хрящевська Катерина, Горнік Юлія, Чорноброва Ірина, Артемчук Віктор. Ведучі  залишились незмінними: Дубовик Марія та Гайдамакіна Людмила.
 
Студентам дуже сподобалась така методика проведення занять, адже доповіді не припинялись і кожен хотів виступити зі своєю темою, проте на жаль часу було обмаль. Проведення конференцій було на високому рівні, обговорили та озвучили багато актуальних тем, цікавих для кожного з нас.
 
Поринувши у світ філософії, зрозумілим стало одне: філософію неможливо осягнути за кілька годин, днів, місяців, її варто вивчати все життя, адже знаходячи відповідь на одне питання, у нас виникає інше.
 

 Людмила Гайдамакіна, студентка 2 курсу 5 групи факультету аграрного менеджменту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook