Творимо майбутнє університету разом

10 травня 2016 року
Початок травня для викладачів кафедри романо-германських мов і перекладу ознаменувався активною професійно-орієнтаційною діяльністю та плідним спілкуванням із майбутніми абітурієнтами. Ми розуміємо, що сьогодні перед нашою молоддю стоїть надзвичайно непросте завдання: обрати той навчальний заклад, який забезпечить якісну та доступну професійну освіту, спрямовану на розкриття наукового потенціалу кожного, запропонує змістовну позанавчальну діяльність, дасть змогу розвивати професійні навички та творчі здібності. Ці та інші питання знаходилися у центрі розмов НПП кафедри з випускниками шкіл. Так, 5 травня 2016 року завідувач кафедри Малихін О.В., доцент Арістова Н.О., старший викладач Соловйова О.В., лаборант Загорулько М.О. відвідали гімназію №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка, а доцент кафедри Бабенко О.В. поспілкувалася з учнями Боярського навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа I ступеня».
 
  
Асистент кафедри Гриценко І.С. побувала у м. Кривому Розі у пунктах прийому ЗНО (Криворізький економічний інститут; Криворізький коксохімічний технікум НМетА; Криворізький медичний коледж; Криворізька гімназія № 95), а асистент Захуцька О.В. мала нагоду розповісти про НУБіП України школярам м. Шепетівки, зокрема Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» та Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 у складі: "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей" ім. Героя України М. Дзявульського Хмельницької області. Випускники ознайомилися із друкованими та відеоматеріалами про НУБіП України, отримали розгорнуту інформацію про умови вступу до НУБіП України та напрями підготовки, серед яких детальніше про «Філологію» та «Соціальну педагогіку». Цікавило юнаків та дівчат і надання місць у гуртожитках для студентів з інших областей, можливість навчання по обміну в іноземних університетах, подальше працевлаштування. Жвавий інтерес викликало студентське самоврядування та його роль у житті університету.
  
 
Сподіваємося, що проведення профорієнтаційної роботи допоможе нашій молоді правильно обрати майбутню професію та вступити у той навчальний заклад, який зуміє дати впевнений старт у майбутнє. 
Оксана Захуцька,
PhD, асист. кафедри романо-германських
мов і перекладу
Ірина Гриценко,
к. пед. н., асист. кафедри романо-германських
мов і перекладу
 
  
  
 
  
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook