Міжнародна науково-практична конференція «Ресурсозберігаючі технології та їх правова і економічна оцінка

28 квітня 2016 року
НДІ економіки і менеджменту

 

27 квітня 2016 року розпочала свою роботу 

міжнародна науково-практична конференція

«Ресурсозберігаючі технології та їх правова і економічна оцінка в сільськогосподарському виробництві».

Її співорганізаторами стали НУБіП і Національна академія аграрних наук України.

Захід зібрав 127 учасників з України, Чехії, Польщі, Узбекістану.

 Надзвичайну актуальність і важливість питань ресурсозбереження, раціонального використання ресурсів, ефективного наукового і технологічного супроводу цього напрямку, які обговорюватимуть учасники, відзначив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Сьогодні у НУБіП лише нафакультетах захисту рослин, біотехнологій та екології і агробіологічному навчаються близько двох з половиною тисяч студентів, яких теж треба залучати до цієї роботи. Вони отримують гарну теоретичну підготовку, але потрібно більше уваги звернути на практику. І тут допоможе тісніша співпраця з бізнесом. 

Про свою компанію та можливості співпраці розповів генеральний директор «UKRAVIT» Віталій Ільченко. Він особливо наголосив на ефективності співпраці між наукою і виробництвом, а також запросив студентів на практичне навчання на базі виробничих потужностей «UKRAVIT». Адже сьогодні тут уже працюють випускники НУБіП, які дуже гарно себе зарекомендували як фахівці.

Директор з маркетингу компанії «Syngenta» одного з лідерів виробництва засобів захисту рослин Костянтин Манюк присвятив свою доповідь темі збереження грунтів, біорізноманіття та розробці технологій, які дозволять збільшити виробництво продукції сільського господарства.

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook