Відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка»

18 квітня 2016 року

      З 6 по 8 квітня 2016 р. у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка».

 

      НУБіП України представляли переможці І етапу - Шульга Марина, студентка 2 курсу та Вегера Родіон, студент 4 курсу напряму підготовки «Соціальна педагогіка» гуманітарно-педагогічного факультету.

 


      За час навчання у НУБіП України зазначені студенти проявили себе як сумлінні, старанні, відповідальні та творчі особистості. Із переможцями І етапу працювали науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки, забезпечуючи їх теоретичну та методичну підготовку.
Олімпіаду було проведено у два тури: перший тур (07 квітня) – розв’язання теоретичних завдань; другий тур (08 квітня) – презентація результатів творчого конкурсу. У олімпіаді взяли участь 32 учасника.

 

     За результатами участі у олімпіаді наші представники – Шульга Марина та Вегера Родіон були нагороджені грамотами «За найкращу творчу презентацію», сертифікатами учасників олімпіади, грамотою було також відзначено команду НУБіП України. Окрім цього, наша команда, як і у минулі роки, отримали схвальні відгуки від членів журі олімпіади.

 


    Ми запитали учасників олімпіади про їх враження від участі у даному заході і отримали таку відповідь: «Кременчук – привітне та сонячне місто. Організацію та проведення олімпіади взяв на себе Національний університет ім. Остроградського, який загалом впорався з покладеними на нього обов’язками приймаючої сторони. Дещо засмутила процедура проведення олімпіади, оскільки не було оприлюднено результати теоретичної частини, натомість практична частина, як виявилось, майже не впливала на залік. Та все ж було за честь представляти рідний університет на змаганнях такого рівня».

     Варто нагадати, що за останні 9 років, а саме стільки студенти НУБіП приймають участь у ІІ етапі олімпіади з «Педагогіки», вони ставали не тільки учасниками, а й неодноразовими її переможцями. Наші вихованці тричі завойовували 1 місце (Чуманова Олена, Наконечна Ольга, Місяченко Ірина) та чотири рази 3 місце (Вовковінська Юлія, Вегера Ярослава, Федосова Вікторія, 3 командне місце - Федосова Вікторія і Капітан Олександра).

    Тож побажаємо успіхів усім студентам НУБіП, які ще боротимуться за призові місця у ІІ епапі олімпіади!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook