Участь науковців НУБіП у Міжнародній науково-практичній конференції «Перспективні агронаукові технології»

16 квітня 2016 року

Науково-дослідний інститут техніки, енергетики та інформатизації АПК 15 квітня 2016 року організував цікаву міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективні агронаукові технології», присвячену запровадженню у практику АПК України сучасних і перспективних аграрник технологій. На ній представлені результати розробок провідних арго фірм, таких як ННЦ «ІМЕСГ», Chervona Zirka Elvorti, Спектр, Syngenta, DronUA та ін.
Викликав значний інтерес і метод створений сумісно науковцями кафедр автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка  та агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна щодо системи дистанційного моніторингу станів рослинних насаджень з метою раціонального використання добрив.


Було продемонстровано систему, над створенням якої працював потужний колектив під керівництвом професорів В.П.Лисенка і А.В.Бикіна, до складу якого увійшли доценти О.О.Опришко, Н.А.Пасічник, ст. викладач Д.С. Комарчук та інші, здатну оперативно безконтактно оцінювати стани рослинних насаджень під час вегетації та надавати рекомендації щодо потреби рослин у підживленні, що є вкрай важливим при реалізації сучасних технологій у рослинництві і дозволяє програмувати врожай.


доцент кафедри АРС Опришко О.О.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook