Магістри знайомляться з інноваціями квіткового ринку

14 квітня 2016 року
Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ)
  12 квітня 2016 р. магістри, що навчаються за спеціальністю «Плодоовочівництво і виноградарство», згідно із програмою дисципліни «Квітникарство», відвідали щорічну Міжнародну спеціалізовану виставку з квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики FlowerExpoUkraine.
  Виставка з 2006 року займає міцну позицію як один з провідних заходів у секторі квітникарства і садівництва Східної Європи. Багато провідних вітчизняних та міжнародних компаній щорічно беруть участь у Flower Expo Ukraine. Відвідувачі виставки приїжджають з усіх областей України, а також з країн СНД.
   Студенти агробіологічного ф-ту НУБіП України теж мали можливість ознайомитись із асортиментом квіткових культур закритого і відкритого ґрунту, новинками квіткового ринку, сучасними трендами у флористиці та ландшафтному дизайні. Разом із викладачами Іванною Гаврись та Наталією Шевчук не приховували емоцій, потрапивши у справжню феєрію кольорів, ароматів, неймовірних форм рослин.
 Світові досягнення квіткової селекції справді вражають! Особливо цінується оригінальність. В асортименті кожної промислової культури (троянда, гербера, еустома, тюльпан та ін.) щораз з’являються нові сорти з ознаками, які ще декілька років тому навіть важко було уявити.
 
  Найрізноманітніші експозиції були у фірм з Нідерландів, Німеччини, Еквадору, Колумбії та інших країн. 
 
 Однак українські компанії «Асканія-Флора», «Камелія» інші теж приємно здивували як асортиментом квітів, так і масштабом та креативністю своїх павільйонів.

  

доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка Наталія Шевчук, 

доцент кафедри закритого грунту Іванна Гаврись

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook