Розширене засідання методичного об’єднання вчителів з біології Києво–Святошинського району Київської області на базі факультету захисту рослин, біотехнології та екології

9 квітня 2016 року

6 квітня 2016 року на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відбулося розширене засідання методичного об’єднання вчителів з біології Києво – Святошинського району Київської області на чолі з головою методичного об’єднання – Лотоцькою Світланою Миколаївною. На зустріч завітали 30 вчителів з шкіл району.

Зустріч розпочалася в читальному залі навчального корпусу № 4 з презентації факультету захисту рослин, біотехнології та екології заступниками декана факультету – Рибалко Ю.В., Дроздом П.Ю. та Ющенко Л.П. Присутні вчителі були ознайомлені з структурою університету та факультету, спеціальностями підготовки, навчальною, науковою та виховною роботою.

 

Під час зустрічі проведено ознайомчу екскурсію щодо пізнання змісту і форм навчання, зокрема практичної підготовки фахівців із захисту, карантину рослин, біотехнології та екології у лабораторіях факультету.

Керівниками підрозділів висвітлені особливості навчання та майбутнього працевлаштування студентів, а також обговорена перспектива наукової співпраці, а саме проведення наукових досліджень і написання наукових робіт школярами з біології, хімії, екології Малої академії Наук на базі факультету.

 

За результатами зустрічі досягнена домовленість про тісну співпрацю між школами Києво-Святошинського району і факультету захисту рослин, біотехнології та екології щодо проведення профорієнтаційних заходів, наукових та соціальних проектів і навчання випускників шкіл в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Заступники декана Дрозд П.Ю., Рибалко Ю.В., Ющенко Л.П.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook