Чергова організаційно-виховна година зі студентами 8 групи 3 курсу агробіологічного факультету

8 квітня 2016 року

У вівторок, 5 квітня 2016 року, в ауд. 2 корп. 7 відбулася чергова організаційно-виховна година наставника 8 групи 3 курсу агробіологічного факультету доц. Новицької Н.В. зі своїми студентами.

 


Зустріч була присвячена соціометричній діагностиці, яка дає можливість отримати кількісну оцінку згрунтованості в колективі, оцінити статус кожного члена колективу та виявити неформального лідера. Студенти з цікавістю і захопленням прийняли участь у визначенні соціометричного статусу кожного з членів групи та зробили загальні висновки про соціально-психологічний клімат у групі.

 В кінці зустрічі наставник групи приділила увагу ряду питань з повсякденного життя студентства. І одне з питань, яким наразі гостро цікавляться студенти – майбутня виробнича практики, яка у 3 курсу агробіологічного факультету триває 10 тижнів – з початку травня до кінця липня, саме під час весняно-літніх польових робіт. Виробничій практиці  належить найважливіша роль в зближенні теоретичної підготовки з практичною діяльністю, в становленні фахівців, що мають не тільки знання, але й професійне уміння, початковий досвід.

Дипломники кафедри рослинництва мають можливість проходити виробниче навчання не лише на базі ВП НУБіП України, а й в провідних господарствах України: ПрАТ «Агрофорт» Кагарлицького району Київської області, СТОВ «Дружба-Нова» Варвинського району Чернігівської області, ТОВ «Астарта-селекція» м. Хмільник Вінницької області, ПрАТ НВФ «Урожай» агрофірми «Мрія» Черкаської області, ПСП «Переселенське-К» Кагарлицького району Київської області та ін. Під час проходження виробничої практики студенти закріплюють і розширюють практичні знання, здобуті в стінах рідної alma mater, опановують професійні навики, адже практична підготовка – основа фахівця аграрної галузі

Наталія Новицька, доцент кафедри рослинництва

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook