Запрошуємо науковців взяти участь у семінарі від представників компанії Elsevier «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»

8 квітня 2016 року
НДІ економіки і менеджменту

 

Запрошуємо науковців взяти участь у семінарі від представників компанії  Elsevier

«Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»

 

12 квітня 2016 року о 15.00-16.30 запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у семінарі «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі» (How to get published: Preparing your manuscript for publication in international academic journal), який проведе Bartholomew Wacek, директор департаменту біохімічних журналів компанії  Elsevier (Publishing Director, Biochemistry; USA).

 

Метою семінару є ознайомлення та розвиток навичок, необхідних для написання хорошої наукової статті, відповідно до критеріїв, які висуваються більшістю наукових журналів. Доповідач поділиться своїм досвідом та дасть рекомендації з покращення якості та видимості наукової публікації.

 

Після семінару, під час Q&A-сесії, учасники зможуть поставити доповідачеві питання з процесу підготовки та публікації статей у міжнародних журналах.

 

Робоча мова семінару – англійська

 

Захід відбудеться у Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка  (вул. Володимирська, 58, к. 12). 

 

Для участі у семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1V8XvhwLTCIwBl1Ejh5iLAXsSXX8GNsZZec6su1Ow33M/edit?usp=drive_web

 

Зареєстровані учасники семінару після його закінчення зможуть заповнити електронні анкети та отримати іменні електронні сертифікати.

 

Із запитаннями та пропозиціями щодо семінару ви можете звертатись за адресою: [email protected].

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook