Вітаємо команду співробітників механіко-технологічного факультету, яка зайняла перше місце із бадмінтону в рамках спартакіади "Здоров'я"!

7 квітня 2016 року
НУБіП України

В рамках спартакіади "Здоров'я" протягом двох днів проводилися змагання із бадмінтону 05-06 квітня 2016 р. серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. Кожна команда складалася із двох осіб: чоловіка та жінки.

Бронзовими призерами стала команда факультету конструювання та дизайну, в складі якої декан факультету Зіновій Володимирович Ружило і представниця кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Кіра Володимирівна.

Срібло здобули доцетн Антіпов Ігор Олександрович і асистент кафедри агробіотехнологій Гринчук Катерина Валеріївна, які виступили в складі команди факультету захисту рослин, біотехнологій і екології.  

Механіко-технологічний факультет представили непереможний майстер спорту із бадмінтону декан факультету Ярослав Миколайович Михайлович і старший лаборант кафедри тракторів і автомобілів Людмила Матюшенко.

Стало традиційним вже багато років поспіль, пальма першості дістається нашому факультету. Вітаємо вас із чесною перемогою і чемпіонським званням! Бажаємо вам досягати нових спортивних вершин! 

Відповідальний за фізкультурно-масову і спортивну роботу на механіко-технологічному факультеті, доцент кафедри тракторів і автомобілів Олексій Бешун. 

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook