Науковий пошук студентства: проблеми галузі оговорювали майбутні лісівники

7 квітня 2016 року

     7 квітня 2016 року розпочала свою роботу 70-та Всеукраїнська конференція «Науковий пошук студентства у лісівництві, деревообробці та садово-парковому господарстві».
     Молоді науковці презентуватимуть свої доповіді на трьох секціях. Першу присвятили проблемам та перспективам розвитку лісового господарства, другу – сучасним технологіям оброблення деревини, а третю – ландшафтній архітектурі та декоративному садівництву.

     Вітаючи учасників, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида зазначив, що більшість учасників роблять свої перші кроки на шляху наукового пошуку і побажав їм удачі і терпіння. А також подякував науковим керівникам за їх роботу.

     

     Наукові доповіді студентів зачепили найрізноманітнішу тематику – можливості сучасних глобальних наборів геоданих для картографування лісу, застосування сучасних алгоритмів класифікації космічних знімків для виділення лісового покриву, перспективи інноваційного розвитку підприємств лісового господарства, аналіз програмних продуктів для конструювання та проектування меблів, системи озеленення тощо.

     Участь у обговоренні кожної з них взяли як самі студенти-учасники конференції, так і науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     

     

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook