У навчально-дослідних господарствах університету розпочато практичну підготовку студентів

7 квітня 2016 року

     Згідно із графіками навчального процесу та практичної підготовки студентів 4 квітня розпочалися навчальні практики у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» та «Великоснітинському НДГ ім. О.В. Музиченка» для студентів другого курсу агробіологічного факультету (навчально-ознайомча практика) та третього курсу механіко-технологічного факультету (експлуатаційно-ремонтна практика). Тож на даний час у господарствах перебуває 60 майбутніх агрономів і 10 інженерів.

     5 квітня навчальним відділом університету спільно з деканатом агробіологічного факультету здійснено перевірку дотримання положень наказу «Про направлення на навчальну практику» та вимог положення «Про практичну підготовку студентів НУБіП України» під час перебування студентів на виробничих об’єктах навчально-дослідних господарств. Зокрема, побутові умови, здійснення культурно-виховних та спортивних заходів, навчально-методичне забезпечення практичної підготовки студентів, своєчасність проведення інструктажів з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Зазначені положення виконуються на належному рівні.

    Практика проходить у період весняної посівної кампанії, тож студенти мають можливість вивчити технологічні елементи вирощування сільськогосподарських культур та сучасні агрегати (сівалки точного висіву, комплексні агрегати обробітку ґрунту та внесення добрив), які працюють у НДГ. 

     Кафедрою фізичного виховання, яка також взяла участь у перевірці баз практичної підготовки студентів, розробляється план спортивних заходів на період проходження практик студентами університету у навчально-дослідних господарствах. 


Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу
з практичної підготовки студентів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook