Вітаємо студента магістратури механіко-технологічного факультету Олександра Стрельченка з перемогою на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

6 квітня 2016 року

     23 березня у Національному університеті цивільного захисту України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Основи охорони праці»
     До Харкова з’їхалися 83 учасники олімпіади з 39 вишів різних регіонів нашої держави. Від нашого університету участь у змаганнях брали два переможці І-го етапу олімпіади студенти механіко-технологічного факультету Олександр Стрельченко та Євгеній Любашевський.

     24 березня відбулося нагородження. Олександр Стрельченко вирішив правильно практично всі запропоновані організаторами тести та задачі та отримав диплом ІІІ ступеня. Гарні результати продемонстрував також Євгеній Любашевський, який потрапив до першої двадцятки кращих знавців нормативів охорони праці. До участі в олімпіаді студентів підготував завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександр Войналович.

     Всіх учасників привітали святковим концертом курсанти і студенти Національного університету цивільного захисту України.

Ярослав Михайлович,
декан механіко-технологічного факультету 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook