Запрошуємо науковців взяти участь у семінарі від представників компанії Elsevier «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»

6 квітня 2016 року

  

     12 квітня 2016 року запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у семінарі «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі» (How to get published: Preparing your manuscript for publication in international academic journal), який проведе Bartholomew Wacek, директор департаменту біохімічних журналів компанії Elsevier (Publishing Director, Biochemistry; USA).

       Метою семінару є ознайомлення та розвиток навичок, необхідних для написання хорошої наукової статті, відповідно до критеріїв, які висуваються більшістю наукових журналів. Доповідач поділиться своїм досвідом та дасть рекомендації з покращення якості та видимості наукової публікації.

     Після семінару, під час Q&A-сесії, учасники зможуть поставити доповідачеві питання з процесу підготовки та публікації статей у міжнародних журналах.

Місце проведення:

  • Національна бібліотека України ім. В.І. Вернадського – конферец-зал, час: 1130-1300.
  • Наукова бібліотека ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка (вул. Володимирська, 58, к. 12), час: 1500-1630.  

     Робоча мова – англійська.
     Для участі у семінарі в науковій бібліотеці ім. М. Максимовича необхідно заповнити реєстраційну форму.
     Учасники семінару після його закінчення зможуть заповнити електронні анкети та отримати іменні електронні сертифікати

     Із запитаннями та пропозиціями щодо семінару ви можете звертатись за адресою: [email protected].

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook