Епізоотологи університету представили свої наукові роботи на міжнародному форумі

6 квітня 2016 року

     4 квітня 2016 року розпочав свою роботу міжнародний науковий форум і семінар із рецензування та відбору наукових робіт, у якому взяли участь і співробітники кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи. Форум, організаторами якого були Black&Veatch Special Project Corp. у співробітництві з «Metabiota», проходив за підтримки Програми залучення до спільної біологічної діяльності.

 

      

     Він мав на меті підвищення в Україні рівня біобезпеки та біозахисту, сприяння поширенню концепції «Єдиного здоров’я», розвиток епідеміологічного нагляду, а також покращення розуміння ризиків виникнення захворювань.
     Крім того, для науковців це своєрідний майданчик для представлення результатів науково-дослідних робіт. Тож наші колеги – професор Віталій Недосєков зі своїм аспірантом Андрієм Гавриленком, доценти Володимир Поліщук, Олексій Гомзиков і Олександр Мартинюк – теж презентували результати своєї роботи.

    Автори оцінювалися редколегією, яка, крім іншого мала на меті допомогти українським науковцям встановити партнерські відносини з міжнародними експертами для отримання консультативної допомоги з аналізу даних, визначення журналів з високими імпакт-факторами та написання робіт, які можуть бути надіслані на рецензування для потенційної публікації.

Володимир Мельник,
доцент кафедри епізоотології та
організації ветеринарної справи
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook