Хіміки запросили найкращих учнів гімзазії м. Боярки до навчання в НУБіП України

9 квітня 2016 року

     Боярський навчально-виховний комплекс “Гімназія – загальноосвітня школа 1 ступеня” займає одне з провідних місць в рейтингу загальноосвітніх закладів України за результатами ЗНО у 2015 р. Тому, викладачі кафедри загальної хімії доц. Солод Н.В. і асистент Кравченко О.О. не упустили можливості відвідати гімназію і запросити на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України її обдаровану молодь. 

     

     Зустріч з учнями 10-х і 11-х класів відбулася 4 березня 2016 року. Доц. Солод Н.В. і ас. Кравченко О.О. представили учням презентацію, в якій продемонстрували 10 переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, роздали буклети про університет та його навчальні інститути і факультети. Особливу увагу школярів було акцентовано на спеціальностях, які пропонують факультети: агробіологічний, тваринництва та водних біоресурсів, харчових технологій та управління якістю продукції АПК та ННІ лісового і садово-паркового господарства. Викладачі надали їм детальну інформацію про умови прийому в 2016 році. Не оминули й питання про підготовчі курси в НУБіП України до зовнішнього незалежного оцінювання знань, по закінченню яких випускники курсів отримують до 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності.

     
 

     Учні активно цікавилися про умови навчання в університеті, проживання в гуртожитку і можливість займатися культурним та спортивним життям. Цікавилися міжнародними програми з можливістю отримати "подвійний диплом" університету-партнера та НУБіП України. Майбутнім абітурієнтам було надано вичерпну інформацію на кожне питання і також рекомендовано відвідати сайт НУБІП України, для більш детального ознайомлення.

     

Солод Н.В.
доцент кафедри загальної хімі,
Кравченко О.О.,
асистент кафедри загальної хімії
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook