Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть…

5 квітня 2016 року
Гуртожиток № 6

Ці рядки навівають думки про сімейний затишок та спокій, адже ніщо так не зігріває душу у хвилину смутку, як згадка про батьківській дім та рідний куточок.
Українські пейзажі з давніх часів славилися своєю неповторною красою. Саме тому за ініціативи та підтримки студентської ради гуртожитку №6 студентки Ізюмська Катерина та Постушна Юлія взялися створити затишок у стінах свого другого дому за допомогою пензля. Дівчата зуміли перетворити одну із стін сходової площадки на чудовий пейзаж українського села. Вони повністю передали доволі знайомий нам з дитинства краєвид, у якому мазані хатини, пишні тополі та старенька церква на пагорбі створюють відчуття комфорту та безпеки. Чи можемо ми ще десь знайти у світі такі мальовничі місця?

Мешканці гуртожитку №6 та його студентська рада оцінили роботу юних художниць на найвищому рівні, адже таку роботу здатен осилити не кожен. Тож тепер кожного разу, проходячи повз яскраві краєвиди, студенти згадуватимуть свою родину й на душі ставатиме тепло й легко, як удома.


Кравчук Наталія, мешканка гуртожитку,

студентка гуманітарно-педагогічного факультету


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook