Викладачі нашої кафедри підвищили кваліфікацію

4 квітня 2016, 12:05

Науково-педагогічні працівники нашої кафедри доцент Бешун О.А. і старший викладач Курка В.П. пройшли курси підвищення кваліфікації з енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергетики в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України, які проводились з 21 березня по 01 квітня 2016 року (проект UNIDO/GEF №1).

Приємно відмітити, що один з найактивніших організаторів цих курсів – в.о. завідувача кафедри тракторів і автомобілів, к.т.н., доцент Сєра К.М.

Згідно з програмою курсів викладачами було опановано матеріал 4-х змістових модулів, зокрема: технології відновлюваної енергетики; енергетичний аудит та стандарт ISO 50001: цілі та перспективи його впровадження в Україні; біодизель та біоетанол; біогаз. Матеріал лекцій і лабораторно-практичних занять був надзвичайно актуальним і цікавим.

В цілому приємно вразив високий рівень організації проведення заходу.

Варто також зазначити, що курси проводились на базі навчальної лабораторії комп’ютерного моделювання систем і процесів тракторів і автомобілів, яка була нещодавно капітально відремонтована і обладнана сучасною мультимедійною технікою.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook