Навчальні заходи для оцінювачів земельних ділянок та сертифікованих інженерів-землевпорядників!

4 квітня 2016, 0:00

Національний університет біоресурсів і природокористування України

відповідно до угод із Держгеокадастром України проводить наступні навчальні заходи для оцінювачів земельних ділянок та сертифікованих інженерів-землевпорядників:

     З 4 квітня по 6 квітня 2016 року навчальний курс підвищення кваліфікації оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (по завершенні курсу слухачі проходять тестування, за результатами якого видається свідоцтво про підвищення кваліфікації).

     Важливо! Згідно статті 8 Закону України «Про оцінку земель», оцінювачі з експертної грошової оцінки земельних ділянок зобов'язані не рідше одного разу в два роки підвищувати кваліфікацію за програмою підвищення кваліфікації. Невиконання цієї вимоги є підставою для зупинення дії кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.
     Курс викладають провідні оцінювачі, представники Держгеокадастру України, ВГО «Спілка оцінювачів землі», ВГО «Ліга оцінювачів земель». Тривалість курсу – 28 годин.

     Зацікавлені у підвищенні кваліфікації особи подають:
– картку слухача з вклеєною фотографією;
– копію паспорта (1, 2 сторінки);
– копію ідентифікаційного коду;
– копію кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;

Вартість навчання – 2000 грн. (без ПДВ).

     З 12 квітня по 22 квітня 2016 року – курс навчання за програмою базової підготовки оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок (по завершенні курсу складається залік за результатами якого видається свідоцтво про навчання, що дає право на проходження стажування).

     Зацікавлені особи подають такі документи:
– картку слухача з вклеєною фотографією;
– копію паспорта (1, 2 сторінка та місце реєстрації);
– копію диплому про закінчення вищого навчального закладу.

     Курс викладають провідні оцінювачі, висококваліфіковані науково-педагогічні працівники факультету землевпорядкування НУБіП України, представники Держгеокадастру України, фахівців ВГО «Спілка землевпорядників України», Асоціації «Земельна спілка України», Всеукраїнської громадської організації «Ліга оцінювачів земель».

Тривалість курсу – 71 година.
Вартість навчання – 3500 грн. (без ПДВ).

     З 16 травня по 27 травня 2016 року – курс підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, відповідно до статті 68 Закону України від 22.05.2003 № 858-IV «Про землеустрій».

     Важливо! Сертифіковані інженери-землевпорядники зобов’язані не рідше одного разу на чотири роки підвищувати кваліфікацію за програмою підвищення кваліфікації.
     Навчання проводиться у відповідності до статей 66, 68 Закону України «Про землеустрій», наказу Мінагрополітики України від 28.11.2012 № 739 «Про затвердження Порядку роботи Кваліфікаційної комісії, видачі та анулювання кваліфікаційного сертифіката інженера-землевпорядника та інженера-геодезиста» (зареєстрованого Мін'юстом України від 07.12.2012 № 2039/22351).

     Відповідно до Вимог до програми підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, що затверджені Рішенням Кваліфікаційної комісії від 24.01.2013 № 2 (із змінами, що внесені Рішенням Кваліфікаційної комісії від 29.08.2013 № 17), в рамках навчального курсу (75 годин) розглядаються наступні модулі: нормативно-правові засади здійснення землеустрою; проведення землеустрою на загальнодержавному та регіональному рівнях; проведення землеустрою на місцевому рівні; забезпечення проведення землеустрою; охорона земель; державний земельний кадастр; державне управління у галузі земельних відносин.

     Висока якість освітніх послуг НУБіП України забезпечується залученням провідних вітчизняних експертів та компетентних фахівців з питань проведення землеустрою, оцінки земель, ведення державного земельного кадастру, що беруть участь у розробці нормативно-правових актів та технічних процедур, керівників профільних управлінь Держгеокадастру України, висококваліфікованих науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування НУБіП України, фахівців ВГО «Спілка землевпорядників України» тощо.

     Відповідно до Рішення Кваліфікаційної комісії від 29.08.2013 № 17, за результатами навчального курсу здійснюється підсумковий контроль знань (тестування) до якого залучаються три представники Кваліфікаційної комісії. Прийняття рішення про видачу свідоцтва про підвищення кваліфікації сертифікованим інженером-землевпорядником здійснюється Кваліфікаційною комісією, що утворена наказом Держземагентства України. Рішення щодо видачі свідоцтва про підвищення кваліфікації особам, які пройдуть навчання у НУБіП України, будуть прийняті на черговому засіданні Кваліфікаційної комісії.

     Зацікавлені у підвищенні кваліфікації особи подають:
– картку слухача з вклеєною фотографією;
– копію паспорта (1, 2 сторінка);
– копія кваліфікаційного сертифіката інженера-землевпорядника (крім осіб, які підвищують кваліфікацію після позбавлення кваліфікаційного сертифіката за рішенням Кваліфікаційної комісії);
– копію диплому про закінчення вищого навчального закладу за спеціальностями «Землевпорядкування», «Землевпорядкування та кадастр», «Землеустрій та кадастр».
Вартість навчання – 3000 грн. (без ПДВ).

Іногородні забезпечуються гуртожитком (вартість проживання 150 грн. на добу).

За додатковою інформацією звертатися за адресою:
     Навчально-науково виробничий центр «Охорона природних ресурсів та реформування земельних відносин» факультет землевпорядкування.
     03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, кімн. 212, 203

     Контактні телефони: (044) 259-97-31, 258-11-54; e-mail: [email protected]

Відповідальні особи: Кольоса Людмила Леонідівна, Гиренко Марина Григорівна.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook