Майбутні лікарі ветеринарної медицини опановують професію

30 березня 2016 року

З розвитком промислового тваринництва з’явилось багато сучасних високотехнологічних підприємств закритого типу, де тварини утримуються за новітніми технологіями з використанням найсучаснішого обладнання. Необхідність вивчення технології утримання тварин, сучасних діагностикумів, діагностичних приладів та лікарських засобів  спонукає студентів факультету ветеринарної медицини до постійного навчання не лише в стінах НУБіП України, а й на сучасних високотехнологічних підприємствах. Одним з таких підприємств в Україні є Центр ветеринарної медицини, який створений у 2014 році на базі ЦСТ ТОВ «Біо-Тест-Лабораторія» та за час своєї роботи провів більше одного мільйона досліджень з причин виникнення захворювань тварин і птиці, контролю ефективності профілактичних і лікувальних заходів, аналізу кормів і сировини.
29 березня 2016 р. студенти магістерської програми «Ветеринарне забезпечення птахівництва» 2-го року навчання  під керівництвом  доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І. мали можливість оволодіти навиками проведення ІФА діагностики хвороб птиці в Центрі ветеринарної діагностики.  Проведення цього навчального майстер-класу стало можливим за сприяння керівника Центру Собко І.О. (на фото – зліва). Студенти з задоволенням працювали в лабораторії серології, отримували цінну інформацію і практичні поради завідуючої Шайхет Е.О. (на фото – справа).

Факультетом ветеринарної медицини НУБіП України спільно із Центром ветеринарної діагностики розроблено програму проведення спільних навчальних майстер-класів для магістрів ветеринарної медицини НУБіП України.

Координатор магістерської програми «Ветеринарне забезпечення птахівництва»,

доцент Н. Бойко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook