ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження нарощує профорієнтаційну роботу

29 березня 2016 року

     В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно продовжується профорієнтаційна робота. 24 березня 2016 року доцент кафедри вищої та прикладної математики Шостак С.В. відвідав Таращанський агротехнічний коледж імені Героя Радянського Союзу О.О. Шевченка з метою залучення майбутніх випускників відділення «Електрифікації та автоматизації сільського господарства» на навчання до НУБіП України. Шостак С.В. виступив із презентацією Національного університету біоресурсів і природокористування України та його підрозділів, зокрема навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження.
     Студенти коледжу отримали докладну інформацію про правила вступу до університету у поточному році, про умови навчання студентів, якість навчання, роботу студентських наукових гуртків, роботу спортивних секцій, стажування і навчання за кордоном. Багато студентів коледжу виявили бажання навчатися в НУБіП України.

     Результатом проведеної профорієнтаційної роботи було укладення договору про співробітництво та організацію взаємовідносин між НУБіП України та Таращанським агротехнічним коледжем імені Героя Радянського Союзу О.О. Шевченка.


Шостак С.В.
Доцент кафедри вищої та прикладної математики


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook