ВИЙШОВ З ДРУКУ ПІДРУЧНИК «ФІТОПАТОЛОГІЯ»

28 березня 2016 року

 

Уперше, відповідно до навчальної програми дисципліни «Фітопатологія», у підручнику висвітлено теоретичні питання, що стосуються етіології хвороб рослин, причини, закономірності виникнення, розвитку і поширення хвороб, систематика збудників хвороб, діагностичні ознаки прояву хвороб польових, овочевих та плодово-ягідних культур (із оригінальними кольоровими зображеннями їх симптомів), біоекологічні особливості їх збудників, цикли розвитку патогенів та джерела інфекції, шкідливість хвороб. Значну увагу приділено сучасним методам захисту сільськогосподарських культур від хвороб.
Підручник розрахований для підготовки бакалаврів напряму 6.090101 «Агрономія» у вищих аграрних навчальних закладах II-IV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України, але також буде корисним агрономам с.-г. підприємств, виробникам і дистриб’юторам пестицидів, фермерам.
 

Автори: І.Л. Марков, О.В. Башта, Д.Т. Гентош, В.А. Глим'язний, О.П. Дерменко, Є.П. Черненко (кафедра фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України)

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook