І кожен фініш – це, по суті, старт…

28 березня 2016 року

 І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт
Ліна Костенко

  25 березня на юридичному факультеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам заочної форми навчання напряму підготовки «Правознавство».


  З вітальною промовою до випускників звернулася заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна, яка привітала випускників із закінченням навчання та побажала їм успішно реалізувати себе в професійній діяльності.


  П’ять років навчання на факультеті пролетіли майже непомітно, але залишились приємні спогади про перший іспит, про отримані враження, про нових товаришів. Адже саме на юридичному факультеті гартувалася воля до перемоги над собою, удосконалювалися вміння мислити й аналізувати.
Щирі слова подяки керівництву та викладачам факультету за їх святу, подвижницьку місію, неоціненний вклад у підготовку кваліфікованих фахівців, прищеплення жаги до знань пролунали від імені випускників Максима Попика та Андрія Грунського.
Шановні випускники! Нехай диплом випускника юридичного факультету НУБіП України стане для вас не просто документом про вищу освіту, а надійним провідником на професійному шляху.


Вітаємо! Не зупиняйтеся на досягнутому!


Заступник деканаюридичного факультету,
Олена Улютіна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook