Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософських дисциплін

24 березня 2016 року

Філософія - мати всіх наук. Цицерон
Філософія дає готовність до всякого повороту долі...
Діоген Синопський

23 березня 2016 року відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософських дисциплін (філософія, релігієзнавство, логіка, філософія науки та інноваційного розвитку). Цей захід виявив неабияку зацікавленість серед студентства: 153 студента з різних факультетів нашого університету взяли участь в олімпіаді. Найбільш активними виявилися студенти агробіологічного та гуманітарно-педагогічного факультету (філологія).


Не залишились осторонь і магістри – 19 студентів з Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження також стали учасниками І етапу олімпіади - адже вони - наші майбутні науковці, можливо, майбутні доктори філософії.


Відкрив студентську олімпіаду зав. кафедри філософії, професор Чекаль Л.А., побажавши студентам успіху у даному змаганні. В ході олімпіади студентам були запропоновані різнорівневі креативні завдання, які вимагали застосування нестандартних підходів та поглиблених знань з філософських дисциплін. Так, одними із завдань було написання есе на задану тему, визначення філософських асоціацій із запропонованими предметами, розв’язання логічних задач тощо.


Було дуже приємно спостерігати за тим, з яким запалом, натхненням та зацікавленістю студенти працювали над своїми роботами.
Оже, чекаємо підведення підсумків та нагородження переможців!..

Інна Савицька,
доцент кафедри філософії


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook