Профорієнтаційний захід у Печерській гімназії

15 березня 2016 року

Напередодні Дня відкритих дверей НУБІП України, аспірантами кафедри філософії Демиденко Ярославою та Лядневою Анастасією був проведений профорієнтаційний захід у Печерській гімназії №75 міста Києва.

Учні старших класів дізналися про вищий навчальний заклад – Національний університет біоресурсів та природокористування України. Лекторами було визначено переваги навчання в НУБІП України, розкрито структуру університету та презентовано перелік напрямків підготовки по кожному факультету. Але основний акцент був поставлений на гуманітарно-педагогічному факультету, як осередку впровадження у навчальний процес інноваційних педагогічних технологій, що забезпечує якнайкращу професійну підготовку майбутніх фахівців – перекладачів, соціальних педагогів, управлінців.

Окрім висвітлення переваг навчання у нашому університеті, аспіранти продемонстрували специфіку факультету на прикладі й провели інтерактивну презентацію формули успішного вибору майбутньої професії.

Наприкінці заходу, всім учасникам були роздані інформаційні буклети про факультет та запрошення на День відкритих дверей.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook