Кафедра філософії проводить профорієнтаційні заходи в Сумах

11 березня 2016 року

Напередодні Дня відкритих дверей викладачі кафедри філософії зустрічалися з учнями 11-х класів міста Суми. Під керівництвом завідувача кафедри професора Чекаля Л.А., доцент Гейко С.М. відвідала та провела профорієнтаційну роботу в Сумській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 17 та Сумській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18.

Під час зустрічей випускники отримали інформацію про історію нашого університету, його структуру та переваги навчання в НУБіП України. Особлива увага була приділена місцю університету серед ВНЗ України.

Окремим видом роботи була розповідь про навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зокрема, Гейко С.М. продемонструвала відео-ролік нашого факультету, роздала інформаційні буклети про напрями та спеціальності підготовки студентів, роз’яснила умови вступу та порядок навчання, наголосила на перевагах здобуття якісної освіти на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України.

Викладачі кафедри запросили учнів та їх батьків відвідати наш університет 12 березня 2016 року на День відкритих дверей.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook