Студенти факультету ветеринарної медицини продовжують допомагати бійцям АТО

1 березня 2016 року

     25 лютого гостем факультету ветеринарної медицини була волонтер Олена Лепнина. Напередодні свого візиту вона звернулась до декана Миколи Цвіліховського з проханням допомогти доукомплектувати медичні аптечки для бійців АТО противірусними препаратами. Пані Олена співпрацює з відомими волонтерськими організаціями («UKROSPAS», «Маскувальна сітка на Вежі над Дніпром») та допомагає бійцям АТО, які дислокуються у Пісках, Красногорівці, Карлівці, Константинівці, Мар’їнці, Волновасі.

     Студентський актив відразу долучився до роботи із придбання та збору необхідних медикаментів. Особливо хочеться відмітити участь студентської ради гуртожитку № 6 та її голови Андрія Горбатюка. Завдяки їх активній роботі за кілька днів вдалося зібрати велику кількість необхідних препаратів. Студентів факультету ветеринарної медицини підтримали також їх колеги з факультетів природничо-гуманітарного і конструкції та дизайну, які теж мешкають у гуртожитку № 6.

     Олена Лепнина звернулася також з проханням оформити на волонтерських засадах підписку на газету «Флот України», яка буде передаватися бійцям АТО на передовій (підписний номер – 30575).

     Шановні студенти та співробітники! Не будьмо байдужими, допоможемо нашим захисникам! Щоб вони розуміли про них не забули на мирній території нашої єдиної України.

Сергій Деркач,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook