Підвищення кваліфікації начальників і заступників начальників головних управлінь ветеринарної медицини в областях та містах України

26 лютого 2016 року
НУБіП України

 З 15 по 26 лютого 2016 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, (затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України від 30.12.2015р. за № 37–18–2-13/21194) на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України відбулися курси підвищення кваліфікації для начальників і заступників начальників головних управлінь ветеринарної медицини в областях та містах України.

         

Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включала чотири тематичні розділи:
1. Завдання і потреби ветеринарної медицини в сучасних умовах. Інформаційні технології у ветеринарній медицині.
 
 
 
2. Організаційне і законодавче забезпечення діяльності ветеринарної медицини. Порядок видачі ветеринарних документів. Запобігання і протидії проявам корупції.
 
 
3. Державний контроль за об’єктами санітарних заходів. НАССР як превентивна система щодо безпеки харчових продуктів.
 
 
 
4. Сучасні підходи до забезпечення стабільної екологічної та епізоотологічної ситуації в Україні. Організація лікувально-профілактичних заходів при хворобах заразної та незаразної етіології.
 
 
По закінченню курсів підвищення кваліфікації слухачам були вручені кваліфікаційні свідоцтва.
 
Після вручення свідоцтв, координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, к.вет.н., доцент Бойко Г.В. провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Були висвітлені правила прийому до НУБіП України у 2016 році та переваги навчання в нашому університеті. Наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти. Увагу слухачів, які є керівниками головних управлінь ветеринарної медицини в областях і містах, було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України
 
Координатор підвищення кваліфікації на факультеті
ветеринарної медицини НУБіП України,
кандидат ветеринарних наук, доцент Бойко Г.В.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook