Продовжується діалог з В’єтнамом. Університет відвідав посол пан Нгуєн Мін Чі

26 лютого 2016 року

     На продовження започаткованої співпраці з Соціалістичною Республікою В’єтнам, 26 лютого університет відвідали посол в Україні пан Нгуєн Мін Чі та перший секретар посольства Нгуєн Куанг Лам. Ректор Станіслав Ніколаєнко презентував гостям інфраструктуру університету, навчальну, наукову бази, акцентувавши увагу на можливостях, які зацікавлюють іноземних студентів і викладачів для навчання і проходження стажування. 

     У розмові за круглим столом взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк і доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Євген Томін, науковий співробітник кафедри генетики, розведення та репродуктивної біотехнології ім. М.А. Кравченка Михайло Журавель.
 
      Делегація відвідала Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК, кафедру конярства та бджільництва, а також завітала до зали засідань вченої ради в навчальному корпусі №1. 

 

 
      Сторони домовилися про подальшу співпрацю, зокрема про пошук можливостей направлення на навчання до університету студентів з В’єтнаму.
 
Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook