Увага! Робочий день 7 березня перенесено на суботу 12 березня!

22 лютого 2016 року

 У зв’язку зі святкуванням Міжнародного жіночого дня (8 березня) наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 22 лютого 2016 р. № 133 робочий день із понеділка 7 березня перенесено на суботу 12 березня. Ця норма стосується інженерно-технічного, навчально-допоміжного, навчально-виробничого, адміністративно-господарського персоналу та наукових працівників зі встановленим 5-денним робочим тижнем.

 
Науково-педагогічні працівники зі встановленим 6-денним робочим тижнем, студенти, слухачі університету в суботу 12 березня працюватимуть за розкладом та графіком педагогічного навантаження понеділка 7 березня.
 
Відповідно до зазначеного наказу, служба проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка має забезпечити безперебійну роботу водопровідної та електромереж у навчальних корпусах, гуртожитках, інших об’єктах університету на період святкових та вихідних днів. А проректора з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимира Курила – посилити охорону університетських об’єктів. Директори ННІ, відокремлених підрозділів, декани факультетів повинні організувати чергування працівників у підпорядкованих підрозділах упродовж цього періоду.
 
Ректорат
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook