Університетські творчі колективи перемогли у огляді народної творчості з різних видів та жанрів аматорського мистецтва

19 лютого 2016 року

     У 2015 році університетські аматори взяли участь у огляді народної творчості з різних видів та жанрів аматорського мистецтв, який організував Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень.

     Хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського (керівник – старший викладач кафедри культурології Володимир Якимчук) виборола гран-прі, студентський народний театр «Березіль» (керівник – старший викладач кафедри культурології Наталія Тітенко) посів 1-ше місце, а балетна група «Колосу» (балетмейстер – старший викладач кафедри культурології Валерій Музальов) посіла другу сходинку.

     Вітаємо творчі колективи з беззаперечною перемогою і запрошуємо на гала-концерт огляду та вручення гран-прі за участю хорової групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос», котрий відбудеться 19 лютого о 1800 годині в Центрі культури і мистецтв НТУ «КПІ» за адресою проспект Перемоги, 37.

     Та нагадуємо, що театр «Березіль» порадує своїх шанувальників 20 лютого о 1800 виставою «Здрастуйте, я ваша тітка!» за п’єсою Брендона Томаса «Тітка Чарлея» (вул. Прорізна, 8).

Ірина Майданюк
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook