Відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».

19 лютого 2016 року

    16 та 17 лютого 2016 року на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».

    До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 та 2 скороченого курсів освітнього рівня «Бакалавр» відповідного напряму підготовки та студенти 1 курсу магістратури. До складу комісії з перевірки результатів робіт входили завідувач кафедри АРС, д.т.н., професор Лисенко В.П., к.т.н., доцент Мірошник В. О., к.т.н., старший викладач Кіктєв М. О., к.т.н., старший викладач Комарчук Д.С. та к.т.н., старший викладач Дудник А.О.


    Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців.
З напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

  • І місце – Губеня Анна
  • ІІ місце – Пилипенко Олена
  • ІІІ місце – Іванов Павло

Зі спеціальності ««Автоматизоване управління технологічними процесами»:

  • І місце – Чешун Інна
  • ІІ місце – Ігнатьєв Антон
  • ІІІ місце – Царик Вадим

Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами», котрий відбудеться на базі Національного університету харчових технологій у квітні поточного року.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook