У ННІ лісового і садово-паркового господарства провели майстер-клас з розмноження деревних рослин

21 лютого 2016 року

     На навчально-дослідному розсаднику кафедри лісовідновлення та лісорозведення ННІ лісового і садово-паркового господарства проведено першу частину майстер-класу з розмноження деревних рослин здерев’янілими живцями.
     Його учасники – студенти третього курсу, слухачі магістратури та співробітники інституту – оцінювали і вибирали материнську (донорську) рослину, заготовляли пагони, нарізали живці декоративних кущів, а також готували і закладали їх на зберігання. 

  

     Своїми вміннями і знаннями щедро ділилися викладачі кафедри: завідувач В.М. Маурер, старший викладач Ю.І. Косенко та доцент І.М. Бобошко-Бардин.
     Півсотні учасників першої частини майстер-класу збагатилися знаннями з декоративного розсадництва та набули вмінь і досвіду командної роботи.

 

  

 

     Друга частина семінару запланована на кінець березня-першу декаду квітня. Тож охочі зможуть ознайомитися з технологією обробки живців ростовими речовинами і підготовки їх до висаджування для укорінення, а також з особливостями догляду та спостереження за їх станом.

І. М. Бобошко-Бардин,

доцент кафедри лісовідновлення та лісорозведення

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook