Делегація університету відвідала Бережанський агротехнічний інститут і коледж

18 лютого 2016 року

     17-18 лютого делегація університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею перебувала у двох відокремлених підрозділах: Бережанському агротехнічному інституті та Бережанському агротехнічному коледжі. Окрім участі у звітах керівників названих закладів перед колективами, програма перебування включала ознайомлення з навчальною базою закладів, лекції для студентів інституту та коледжу відповідних спеціальностей: "Проблеми сталого розвитку сільських територій: ефекти для груп економічних інтересів" (Кваша С. М.), "Smart Grid технології - сучасна платформа розвитку енергетики" (Козирський В. В.), "Ґрунтові деградації і інноваційні технології механічного обробітку ґрунту" (Забалуєв В. О.).

    

      Члени делегації ознайомилися з дослідженнями щодо створення та випробування біопалива, вирощування гриба гливи, розплідником декоративних рослин, майстернями з ремонту сільськогосподарської техніки, роботою котельні тощо.

     Також було проведено анкетування студентів інституту та коледжу з питань поліпшення організації навчально-виховного процесу та науково-педагогічних працівників.

  

 

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook