Колектив Бережанського агротехнічного коледжу схвалив звіт директора Світлани Пилипишин

18 лютого 2016 року

     18 лютого відбулися збори колективу ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж". Головне питання звіт директора коледжу Світлани Пилипишин за роботу закладу в 2015 році. Не дивлячись, що це один з наймолодших підрозділів Університету, його створено лише 2014 року, закладу вдалося багато чого зробити. З основних досягнень, які узалальнила колективу Світлана Ігорівна, виконання державного замовлення, збільшення студентського контингенту, акредитація шести спеціальностей підготовки молодших спеціалістів, розроблення низки електронних навчальних курсів з використанням платформи Moodle, започаткування сторінки "Вісник Коледжу" в міській газеті "Бережінфо" тощо. Серед цікавинок започаткування і щорічне проведення церемонії нагородження кращих викладачів і студентів "Сова", проведення школи молодого педагога. Хоча педагогічний колектив коледжу переважною більшістю молодий - має середній вік 39 років. Серед завдань на 2016 рік удосконалення форм профорієнтаційної роботи, продовження пошуку баз практичного навчання, розширення міжнародної діяльності, збільшення спеціального фонду та зміцнення матеріальної бази.

     Виступаючі в обговоренні заступник директора з виховної роботи Галина Процик, завідуюча лабораторією Олександра Бойко, головний бухгалтер Мирослава Гаховська та голова студентського самоврядування Оксана Дадерко позитивно оцінили діяльність у 2015 році та висловили свою підтримку адміністрації закладу.

     Підсумовуючи результати зібрання проректор Університету з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що за такий короткий період існування колектив закладу має солідні досягнення. Для зміцнення конкурентоспроможності університет розробив Програму розвитку "Голосіївська ініціатива 2020", якої визначив десять стратегічних напрямків діяльності. Під час звітів ми маємо з'ясувати де знаходиться кожен із відокремлених підрозділів, наскільки впевнено себе почуває та визначити завдання на майбутнє зазначив Сергій Миколайович. Також проректор закликав колектив у подальшому працювати над удосконаленням якості освіти, вихованням студентської молоді, сформулював вимоги до сучасного викладача і навчального закладу в цілому.

     Напередодні звіту Світлана Пилипишин відсвяткувала свій день народження. По завершенню звіту Сергій Кваша привітав директора Бережанського агротехнічного коледжу зі святом і подякував за проведену роботу. 

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook