Триває профорієнтаційна робота

17 лютого 2016 року

     Профорієнтаційна роботу, від якої залежить ефективність майбутньої вступної кампанії, завжди у фокусі уваги науково-педагогічних працівників НУБіП України.
     З метою поширення інформації про наш університет, 16 лютого 2016 року заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Василівна Харченко, заступник декана юридичного факультету Олена Анатолівна Улютіна та заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Семен Михайлович Волошин провели зустріч з учнями 10-х та 11-х класів шкіл смт. Ставище Таращанського району Київської області.

     Під час зустрічі з школярами, було представлено структуру НУБіП України, спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, переваги навчання саме в нашому університеті. Особлива увага була приділена місцю університету серед провідних ВНЗ України, удосконаленню матеріальної бази та розвитку міжнародних звязків. Також запрошено учнів до навчання на підготовчих курсах НУБіП України.
     Учні з цікавістю сприйняли озвучену інформацію і висловили сподівання стосовно майбутнього вступу. Задані питання стосовались вартості навчання, обсягу державного замовлення, можливості реалізації спортивних та мистецьких нахилів, можливості участі у програмах подвійних дипломів з іноземними університетами-партнерами. Також майбутніх абітурієнтів цікавили новації вступної кампанії 2016 року, побутові умови в гуртожитках та можливості подальшого працевлаштування.
     Представники НУБіП України надали вичерпні відповіді на поставлені запитання та запросили присутніх на День відкритих дверей університету 12 березня 2016 року.

Семен Волошин,
заступник директора ННІ ЕАЕ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook