Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій

16 лютого 2016 року

 

Асоціація AgTech Ukraine за ініціативи Міністерства Аграрної Політики та Продовольства України 19-21 лютого 2016 року організовує Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій – найбільший Всеукраїнський Хакатон, присвячений технологічним інноваціям у агросекторі.

Кафедра фінансів є координатором заходу від НУБіП України.
Сьогодні в українських аграріїв та ІТ-компаній є шанс створити унікальний бренд України як постачальника не тільки якісної сільгосппродукції, а й ефективних ІТ-рішень для аграрного сектору, які дадуть можливість і малим виробникам, і великим агрохолдингам оптимізувати свою роботу і отримати прості та ефективні інструменти для вирішення як поточних задач, так і стратегічних завдань.

Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій дає можливість відкрити для себе нову сферу — сферу IT-рішень для аграрного сектору. GIS, ERP, Big Data, телеметрія, машинне навчання, мобільні додатки — це тільки частина напрямків, де IT може і має оптимізувати роботу в аграрному секторі. Це подія для тих, хто вірить у сільське господарство і бачить можливості використання високих технологій для його розвитку.

Напрямки розробки:
● Бізнес-аналітика потреб агрокомпаній
● Підвищення ефективності виробництва
● Зручна та вчасна інформація для прийняття рішень
● Оптимізація процесів
● Системи машинного навчання
● Розробка сенсорів
● Аналітика даних (BIG DATA)
● Ваші найсміливіші ідеї :)

Запрошуються до участі молоді команди, що мають свої інноваційні проекти, ІТ-спеціалісти, інженери, дизайнери, аграрії, аналітики, студенти, ініціативна молодь та всі, кому цікавий розвиток новітніх технологій у сільському господарстві.

Спонсорами заходу є: AB-soft, Data Group, IT Enterprise, Волинська фондова Компанія а також Microsoft Ukraine та 1991 Open Data Incubator.

Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням - http://agtech.com.ua/hackathon/

Приєднуйтеся до події на Facebook, щоб бути у курсі найсвіжіших новин - https://www.facebook.com/events/480450112134834/ 

 

Титарчук І.М.
Доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook