На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відкрито сучасну лекційну аудиторію

15 лютого 2016, 18:14

    День 15 лютого для факультету тваринництва та водних біоресурсів ознаменувався відкриттям сучасної лекційної – № 87. І першу лекцію у вже оновленій аудиторії пощастило прочитати професору Наталії Пономаренко та прослухати третьокурсникам факультету. За короткий термін – трохи більше місяця – завдяки ректорові Станіславу Ніколаєнку, проректорові Валерію Іщенку, ректорату, деканату і студентським активістам, вдалося відремонтувати аудиторію аж на 84 посадкових місця. Тож тепер у розпорядженні студентів та лекторів – велика, світла, сучасна аудиторія з теплозберігаючими вікнами, умебльована новими партами і лавами, обладнана мультимедіа та акустичною системою. Згодом додадуться ще й інформаційні стенди. До речі, за висновком спеціальної комісії, лекційна відповідає усім санітарним і гігієнічним вимогам.

      У присутності завідувачів кафедрами декан Вадим Кондратюк урочисто привітав студентів, побажав усім лише відмінних оцінок у новому семестрі та подякував тим, із чиєю допомогою відбулася сьогоднішня подія. Особливо відзначив допомогу благодійного фонду університету "Голосіївська ініціатива-2020" та його директора, випускника факультету Євгена Томіна.

 

      Відкриттям аудиторії № 87 стартувало оновлення всієї матеріально-технічної бази на факультеті, зазначив декан. Адже, поряд із наданням якісних знань, важливо і те, в яких умовах вони надаються, наголосив він. Тож у планах – обладнати лабораторію генетики, створити сучасний міжкафедральний центр аквакультури в навчальному корпусі № 1. Сподіваємося, що за кілька місяців аудиторний фонд факультету поповниться ще й конференц залом у 79-ій, якщо стане на те коштів, говорить Вадим Кондратюк. А поки що там активно тривають ремонтні роботи. 

     

 

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook