Названо переможців спортивного десятиборства «Подвійна сила НУБіП України - 2016»

15 лютого 2016 року

     12-13 лютого до Дня закоханих в університеті пройшли змагання зі спортивного десятиборства «Подвійна сила НУБіП України - 2016». Кожен факультет або ННІ делегував двох учасників: хлопця і дівчину, які повинні були показати свою майстерність із футболу, дартсу, човникового бігу, баскетболу, стрибків у довжину з місця, перетягування канату, шашок, стрибків через скакалку, тенісу настільного, бадмінтону.
     Урочисто відкрили змагання головний суддя Валерій Краснов, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Муравський.

     Першого змагального дня учасники здолали більшість спортивних перешкод: футбол, дартс, човниковий біг, баскетбол, стрибки у довжину з місця, перетягування канату та шашки. Згуртованість, сила та воля до перемоги вражала усіх. Стрибки через скакалку відкрили змагання другого дня. І не так це було легко, як здавалося на перший погляд. Та наших спортсменів палко підтримували вболівальники, декани, їхні заступники, рідні і друзі, які хвилювалися не менше, аніж самі учасники. 

    

    

    

    

    

     Вітав та нагороджував переможців ректор Станіслав Ніколаєнко. Він зазначив, що у нашому рідному університеті дуже багато талановитих людей, здібності яких потрібно підтримувати та розвивати.

   

     Тож вітаємо із зайнятим третім місцем студентів факультету конструювання та дизайну: Кілядзе Олену та Заверуху Романа, другим місцем – студентів факультету аграрного менеджменту: Романчука Сергія та Телев`як Тетяну. А переможцями змагань стали студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства – третьокурсники Гарбовська Олена та Пархомчук Богдан, які посіли перше місце.

     Сподіваємося, що цей спортивний захід стане доброю традицією і проходитиме з року в рік.

     Детальні протоколи змагань можна проглянути тут http://nubip.edu.ua/node/12721
     Більше фото тут https://vk.com/album-65386305_228138657

Костенко Микола,
звідувач кафеди фізичного виховання

Дар’я Ходій,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook